CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Diran Felkis
Country: Saint Kitts and Nevis
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 17 January 2006
Pages: 106
PDF File Size: 11.71 Mb
ePub File Size: 12.62 Mb
ISBN: 910-1-94895-241-7
Downloads: 70125
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Didal

Am trimis un plic cu confirmare de primire pe In acel moment au inceput sa negocieze cu mine cum ca imi vor da coletul fara sa nmai platesc taxa dar ca vor sa vamuiasca ceea ce este in colet.

cnofirmare Nu se poate asa ceva… Doar le platim. Multumesc si astept un raspuns cu un email. A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prin felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul. Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat.

Reclamaţie online la Poştă –

NU se poate rezolva nimic? Acum o saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca — scuzati vocabularul?

I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau. Le-am atras atentia ca am citit informatiile xde pe usa lor in care se spunea ca doar coletele care depasesc valoarea de 45 euro si cele care au ca destinatar persoane juridice ori care comercializeaza produsele ,trebuie sa fie vamuite ori nu era si cazul meu. Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic.

  HANDYCAFE MANUAL PDF

Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose.

confirmare de primire posta pdf

Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa. El fiind ramburs Destinatarul nu are bani sa imi achite rambursul chiar daca coletul la deschis si au trecut 10 zile si peimire nu la dat retur!

In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma. Ma simt umilit cand merg la posta din rozavlea mm.

Cum e posibil ca in sa ti primesti facturile la utilitati dupa data scadenta cu vre o zile. Nu confimrare siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana in el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet iti ia cam 4 minute. Daca esti o postarita frustrata nu te erija in avocatul sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile.

Forum SAGA • Vezi subiect – posta confirmare de primire

Eu locuiesc in satul simila com Zorleni,postasul nu a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr. El inca mai asteapta ca persona respeciva sa se indrepte si sa se caiasca de gestul sau, sa inceteze sa deschida scrisorile altora si sa le fure bucuria.

Contine acte oficiale de care era mare urgenta. Si cu ce s-a ales?

Trebuie doar sa trimiteti pe cineva in cursul saptamanii pe la ora 14 cand vine masina postei sa o verificati cata corespondenta nedistribuita poata. Sunt nevoit sa ii spun ceva Juliei.

  DATASHEET 16F88 PDF

Am mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere. Mananca saracele cu mana murdara de tus si de praf in fata clientilor, de le sta imbucatura in gat, ca mai trebuie sa lea dea explicatii si clientilor in confiirmare timp.

Forum SAGA

Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara. Mi-a fost trimisa pensia alimentara in data de Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti powta respecta personalul.

In raportul detaliat scrie ca pe Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc. Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. Acesta umbla in fiecare luna cu facturii,pensii si alocatii de la Posta de-si nu este angajat la Oficiul Postal al Comunei Teremia Mare.

Nu stim ce se intampla la Posta din Simeria ,dar stai cu orele la rand,se misca foarte incet,iar cand ajungi la rand spun ca nu au parola sa intre in calculator pentru a-ti face o rovineta.