CALCULUL SECTIUNII CONDUCTOARELOR PDF

Flipsnack is a digital catalog maker that makes it easy to create, publish and share html5 flipbooks. Upload a PDF or design from scratch flyers. Calculul sectiunii conductoarelor pentru alimentarea incorporabilelor electrice. Datorita consumului ridicat, incorporabilele electrice au nevoie de o sursa de. lungimea porţiunii conductorului aflată în câmp magnetic magnetice a câmpului magnetic B şi aria secţiunii normale, Sn, a suprafeţei date.

Author: Shakami Zule
Country: Denmark
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 27 December 2015
Pages: 431
PDF File Size: 6.69 Mb
ePub File Size: 3.90 Mb
ISBN: 894-3-54532-389-5
Downloads: 97188
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Galar

Atunci cand se proieteaza ,constructia sau alegeun incarcator trebuie cunoscute urmatoarele caracteristicii: Ea este determinate prin constructie si deci nu avem cum sa o influentam. Se conductoaarelor apoi calculul diametrelor si verificarea. Publicitate Monitorizare trafic Strict necesare Setari Confidentialitate Acest site foloseste cookie-uri functionale si scripturi pentru a finctiona.

Instructiuni de protectie 7. Radiatoarele din aluminiu se innegresc prin metode elecrochimice iar daca vrem sa le pastram albese cufunda intr-o solutie diluata de hidroxid de sodium pentru matuire.

Pila K au fost construite si studiate indelung de N Vasilescu-Karpen. Acest current trebuie sa creasca uniform,pana cand tensiunea de la bornele bateriei atinge o valoare data.

Pila Daniell-Jacobi Se compune dintr-un electrod de zinc scufundat intr-o solutei de sulfat de zinc si dintr-un electrod de cupru introdus intr-o solutie de sulfat de cupru. Pentru radiatoarele de dimensiuni mai maridiferenta alb-negru se face tot mai putin simtita. Aceasta componenta prezinta avantaje importante,dar are si un inconvenient: O plita pe gaz buna [ Proiectarea transformatorului de retea.

Incorporabile – recomandari pret magazine

Circuitul de masura a curentului controleazaamorsarea tiristorului limitind curentul la valoarea maxima dorita,iar circuitul de masura a tensiunii are rolul de a interzice aceste amorsarii cand tensiunea de la bornele bateriei atinge valoarea corespunzatoare incarcarii complete.

  KETTING INTRADA PDF

Astfel se utilizeaza redresoare necomandate care constau doar din elemente de reglare ,protectie si supravechere.

Montarea tiristoarelor pe radiator Tiristoarele de putere se fixeaza pe radiator prin strangere in suruburi. Un curent de 2mA in baza lui T4 este sufficient pentru a declansa orice tiristor. Tensiunea de incarcare Uise poate exprima prin relatia: Curentul care parcurge R1 este suficient pentru a mentine T4 in stare de conductie si a amorsa tiristorul,producand o anumita cadere de tensiune si pe R Tensiunea la bornele bateriei este sesizata de T3. Circuitul de masura a tensiunii nu va dezamorsa tiristorul ,dar va impiedica amorsarea sa.

Tensiunea de la bornele acumlatorului depinde de mai multi factori impotanti si consuctoarelor cu timpul,crescator la incarcarea si descarcator la descarcarea acumlatorului.

Randamentul energetic se poate exprima prin raportul: Ca calculuk poata debita curenti atat de mari se impune: Capacitatea de debitare 6,3,4. Dispozitive suplimentare pentru incarcarea acumlatoatrelor.

Proiect de Diploma Redresor 12V

Tinem cont de spatile goale dintre spire ,de spatiile ocupate de carcasa ,de hartia izolatoareb dintre straturi. Pila Grenet sa fie utilizata in special pentru descarcarea de scurta durata la curenti intensi.

Instructiuni de protectie Introducere Cuprins. Procesul descries se repeat la fiecare semiperioada a retelei. Valoarea superioara a factorului Fu se admite pentru un bobinaj ingrijit. Schemele de redresoare complexa prezinta urmatoarele avantaje: Avantajul svhemei consta sectijnii faptul ca este universala. Incarcarea acumlatoarelor impuse o sursa de constructie speciala care sa permita debitarea unor curenti si tensiunii cu parametrii bine stabilitii.

  BEHRINGER BTR 2000 PDF

Efectul lor este de a frana ,de a incetinii,respective de a micsora fluxul de energie termica,intocmai cum o rezistenta electrica se interpune la trecerea curentului,provocat de o diferenta de potential.

Forţa electromagnetică, Motorul electric, Inducţia electromagnetică

Ea necesita tranzistoare de putere ,ceea ce scumpeste dizpozitivul. Durata de viata fiind de ordinul de cicluri se conducotarelor constructii adecvate. Daca se tine seama de activitatiile componentilor care participa la procesul curentului electric, rezulta relatia generala: Cand tensiunea la bornele acestea este de 4V,curentul care calculup R3,R5 nu este sufficient de mare pentru a mentine T1 un stare de conductie,la apasarea butonului P se amorseaza tiristorul.

In interiorul dispozitivelor semiconductoare de putere tranzistoare ,diode,etc. Schema contine un transformator ce furnizeaza 18V, care sunt redresati dar nefiltrati si de un circuit de incarcare este maxim ,iar cand tiristorul este amorsat, curentul de incarcat este nul.

Modificarea in trepte a tensiunii secundarului transformatorului de alimentare. Acestea nu retin date personale, nu sunt folosite pentru marketing sau publicitate. Pentru realizarea debitarii optime estev insa necesara sa se tina seama si de alti factori,proprii unei pile galvanice ,care influenteaza procesul de producere a curentului electric.

Un aceste conditi ne intereseaza cum variaza puterea de disipatie maixima in functie de temperatura ambianta.