ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Malaktilar Togar
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 18 January 2012
Pages: 382
PDF File Size: 14.87 Mb
ePub File Size: 6.55 Mb
ISBN: 243-5-54815-899-1
Downloads: 37874
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodooran

Semnul n care se afla Nodul Sud arata modalitatile prin care nativul permite dorintei si pasiunii din vietile anterioare sa-l preseze.

Lectia Karmica este aceia ca “nu da vrabia din mna pe cea de pe gard”. Mediocritatea si lucrurile ordinare de zi cu zi l plictisesc si azi, se straduieste sa ajunga n anturajul unor oameni deosebiti. Cel mai important lucru pentru el a fost succesul n societate si omagiile, lucru n care a fost impiedicat ntr-o mare masura de familie.

Astrolohie, la limitele acceptarii, este ca un mic copil pierdut n zapada iernii, aruncnd pe furis o privire la fereastra unui bordei karmiva, cu speranta ca cineva sa vina sa l lase nauntru, departe de noaptea de afara.

Poate fi un bun parinte adoptiv sau o gazda ospitaliera, pentru oameni fata de care nu are obligatii sociale.

Este cu adevarat propriul sau dusman. Calitate de a recunoaste valorile spirituale si a le acorda locul meritat n viata. Deseori dorinta de cunoastere, curiozitatea, interesul pentru continuitate, trebuie puse pe planul doi. Si astazi are tendinta de a generaliza propriile adevaruri si sa le creada mereu valabile. Plngerile sale sunt de origine sufleteasca, si tot pe cale sufleteasca vor fi oprite.

Totdeauna va fi tentat sa se apuce de multe si sa termine putine lucruri, curiozitatea i distrage atentia. Unii nativi trebuie sa plece departe la lucru, fiind baza si singura sursa de venituri a familiei, iar alti nativi sunt karmic situatia unor supraveghetori ai familiei. Prin pozitie si aspecte cu alte planete, putem afla si confirma destule elemente necesare autoeducatiei si autocunoasterii.

Pe aceasta axa permanent repetam drumul sarpelui, ne reprimam pe noi si creem demoni. Este obisnuit atrologie sa creeze experiente nselatoare acolo unde n-au fost. Karma sa este aceea de a elimina posesivitatea puternica pe care o mosteneste din vietile anterioare. Trebuie sa ajunga pna acolo nct sa o rupa cu trecutul daca simte ca acest lucru l impiedica la ceva.

  HAKKO A1321 PDF

descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak |

Cu greu si schimba conditiile deja cunoscute. Astrologia karmica I by Schulman, Martin Condition: Karmmica, ambitie, mndrie, spirit ntreprinzator si calitati de sef. Semnul Nodului Nord Lunar – arata caile prin care nativul poate ndeplini misiunea de sacrificiu n favoarea celorlalti. Mai mult dect oricare alt nativ din Zodiac tipa la orice mic atac real sau imaginar. Toate acestea fac parte din misiunile sale Karmice.

Prin Casa XI – va trebui sa nvete valorile prieteniei.

Sentimentele sale pot trece la un alt nivel de expresie, prin renuntarea la motivatiile senzoriale si alegerea unui sens altruist, complet dezinteresat. Randamentul muncii sale era impiedicat, blocat de mprastierea sa.

Axa Nodurilor, reprezinta directia fundamentala n existenta unei persoane, examenul si experientele lor, dezvaluie scopul actualei prezente pe Pamant a individului. Sensul sau este legat de recunoasterea propriei capacitati de cunoastere, de recunoasterea nvatatorului launtric.

Trebuie sa-si nvinga aceste caracteristici, una din misiunile ncarnarii actuale fiind formarea unei autocritici sanatoase. Trebuie sa nvete valoarea dialogului, tolerantei, modestiei si sa faca acum o schimbare prin intermediul unei deschideri fata de semeni. Conditiile de viata sunt absolut necesare pentru karmjca armoniei sufletesti.

Marea sa descoperire n a realiza ca orice boala nu nseamna dect o dizarmonie a corpului, aceasta reflectnd dizarmonia din gndire. Sign In Register Help Cart. Ca o consecinta a vietilor trecute este astazi extrem de imaginativ si ingenios, nsa aceste calitati mentale sunt mult prea putin folosite, nativul ncercnd sa puna n scena tot felul de planuri trasnite ale viselor cu ochii deschisi.

Vietile oamenilor se repeta si se vor repeta pana cand va fi atinsa perfectiunea evolutiei din momentul respectiv. Se straduia ca ntotdeauna sa tinteasca mai multe lucruri simultan, dar astepta aparitia celei mai bune ocazii.

Astfel, deseori actiona sub influenta celorlalti. Procednd astfel el si testeaza permanent puterea de ramne la naltime. And I don’t expect there are many bears in the world called Paddington! Acest lucru l impiedica n evolutia psihica si spirituala. Se ntorcea cu o totala sensibilitate si sentimentalitate catre cei pe care i iubea.

  JJOSXL SAMPLING BIBLE PDF

ASTROLOGIE KARMICA

Practic milioane de ore de gndire s-au petrecut pentru dezvoltarea unei abundente de ntelepciune. Cei care i sunt apropiati i-ar da si Luna de pe cer daca aceasta l-ar face fericit, dar stiu la fel de bine ca si el ca aceasta ar fi doar o ultima jucarie discreditata si nlocuita de el cu alta nevoie. O revolutie completa a nodurilor lunare n jurul Pamntului se face n aproximativ 18 ani, 7 luni si cteva zile, rotunjim la 18 ani, cu un ritm mediu de Sunt aventurieri, sefi sau inventatori.

Idealismul si dorinta de aventura provenite din vietile anterioare i definesc prima parte a vietii actuale. Este atras n mod deosebit de Pamnt, de unde si poate lua puterea, de altfel si energia. Pamntul reprezinta nivelul fizic si concret, simbolizeaza soliditatea, stabilitatea, fermitatea, echilibrul, simtul practic, materialismul, posesivitatea, spiritul rational si analitic, conservatorismul, rabdarea, perseverenta, tipul cu picioarele pe Pamnt, au o natura rece si uscata.

Toate acestea va fi nevoit sa le creeze el nsusi n viata actuala. Nativul trebuie sa-si caute o raportare mai fireasca la realitatile vietii fizice si sa-si foloseasca aptitudinile psihice pentru a evolua si a-i ajuta si pe altii sa evolueze, altfel riscnd sa faca mari confuzii si sa-si canalizeze n mod gresit eforturile.

Simte instinctiv ca o legatura prea puternica cu partenerul sau viata n comun, i slabeste independenta si l impiedica n realizarea ideilor sale. Cea mai mare realizare a sa va interveni cnd va sti cum sa gaseasca termeni potriviti n explicatia procesului, indiferent daca ce-l care l asculta este un nvatat sau un om simplu.